Antena Căutare

Prognoza meteo 19 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Finalul săptămână aduce vreme rece în jumătatea de sud-est a țării, mai ales la începutul zilei când va fi local geroasă, în special în Moldova și estul Transilvaniei.

meteo
Prognoza meteo 19 februarie 2021 | profimedia

În restul teritoriului, valorile termice vor fi relativ apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar în Banat și Crișana vor caracteriza o vreme caldă pentru a adoua decadă a lunii februarie.

Cerul va fi variabil cu înnorări mai persistente ziua în regiunile sudice unde vor fi posibile fulguieli izolate, iar seara și noaptea, acest tip de precipitații vor apărea cu caracter temporar în majoritatea zonelor, în special pe spații mici, în nordul și nord-estul țării.

În Maramureș cerul va fi acoperit de nori, iar spre seară va ploua. Temperaturile vor atinge valori maxime de până la 6 grade. Cer noros va fi astăzi și în Crișana, însă ploile își vor face simțită prezența abia în cea de-a doua parte a zilei.

Maximele termice nu vor depăși astăzi 9 grade. În Banat cerul va fi mai mult noros, dar ploile vor apărea doar izolat. Mercurul din termometre va urca până la 10 grade astăzi.

Pentru Oltenia, meteorologii anunță o zi cu cer acoperit, ploi prin vest, dar și temperaturi mai mici decât în restul țării. La prânz se vor înregistra maxim 3 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult acoperit și în Transilvania, soarele arătându-se trecător doar prin sud-est. Spre seară sunt așteptate și ceva precipitații însă nu foarte însemnate cantitativ. Temperaturile de astăzi se vor încadra între 2 și 8 grade Celsius.

În Moldova soarele se va arăta în cea mai mare parte a regiunii, excepție făcând doar nord-vestul. Temperaturile maxime de astăzi nu vor depăși însă mai mult de 0 grade Celsius.

O zi rece ne așteaptă astăzi și în Dobrogea. În ciuda unui soare destul de generos, termometrele nu vor indica mai mult de 0 grade Celsius.

În Muntenia vom avea o zi cu cer variabil și temperaturi mici, astfel că vom înregistra între 0 și 2 grade Celsius. Nici pentru capitală vremea nu ne-a rezervat temperaturi mai ridicate. Astfel, maxima zilei nu va depăși 2 grade. Mâine chiar dacă vor fi condiții de ploaie, mercurul din termometre va urca până la 4 grade. Duminică se încălzește și mai mult, maxima zilei ajungând la 7 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 5 grade

Oradea – 8 grade

Suceava - -4

Cluj-Napoca – 6 grade

Miercurea Ciuc – 4 grade

Iași - -1 grad

Timișoara – 9 grade

Sibiu – 6 grade

Brașov – 2 grade

Galați – 0 grade

Craiova – 1 grad

București – 2 grade

Constanța - -1 grad

Prognoza meteo 18 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza Meteo, 19 februarie 2021. Vreme geroasă...
Video Super Neatza, 22 septembrie 2023. Unde crezi că a dispărut Dani? Concurs cu premii Super Neatza, 22 septembrie 2023. Unde crezi că a dispărut Dani? Concurs cu premii Vineri, 22.09.2023, 14:36
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Carla a decis să plece din casa tatălui său: Ai înșelat-o pe mama!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Carla a decis să plece din casa tatălui său: Ai înșelat-o pe mama! Joi, 21.09.2023, 20:30
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x