Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Prognoza meteo, 21 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 21 ianuarie 2021. Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind frunoasă pentru această dată, în cea mai mare parte a ţării.

Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Profimedia

Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie în nord-vest, iar în cursul nopţii, posibil, şi în extremitatea de sud-vest. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte. Izolat vor fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, local şi temporar, în vest. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo 21 ianuarie 2021 pe regiuni

În nord-vestul țării, în Maramureș, soarele va ieși dintre nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 8 grade Celsius.

În Crișana, cerul va fi mai mult noros, sunt așteptate precipitații, însă temperaturile vor urca până la aproximativ 10-11 grade Celsius.

Bănățenii vor avea astăzi parte de vreme înschisă și ce mai mult noros. Maxima zilei va atinge 12 grade Celsius.

Vreme mohorâtă anunță astăzi meteorologii și în Oltenia. Cerul va fi predominant noros, iar soarele se va arăta timid doar prin partea de nord-vest a regiunii. Mercurul din termometre va urca astăzi până la maxime de 8-10 grade Celsius.

Pentru Transilvania anunță vreme variată, cu soare în vest și cer noros. Și aici vremea se va încălzi astfel că vom avea maxime pozitive în cea mai mare parte a regiunii. Așadar se vor înregistra maxime între 3 și 10 grade Celsius.

În Moldova, soarele se va arăta pe cer, temporar vor mai apărea câteva înnorări. Maxima zilei va fi se va situa în jurul valorii de 7 și 9 grade Celsius.

În Dobrogea se anunță vreme variată cu nori și ceață și cu ceva raze de soare la malul mării. Maximele termice vor atinge între 7 și 11 grade Celsius.

În Muntenia, ne așteaptă o zi de iarnă atipică, cu valori termice rodicate și soare cât cuprinde. Așadar maximele de astăzi se vor situa între 8 și 12 grade Celsius.

Prognoza meteo 21 ianuarie 2021 în București

În Capitală cerul va fi acoperit de nori, dar soarele se va arăta și el. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade Celsius. Mâine se va arăta și soarele, iar mercurul din termometre va ajunge la 12 grade Celsius. Vineri vom avea cer noros și o maximă la fel, de 13 grade.

Şi în weekend vom avea parte tot de temperaturi de primăvară însă, probabilitatea pentru precipitaţii va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului. Meteorologii anunţă maxime de 14 grade în sud-estul ţării.