Prognoza Meteo, 21 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 20 mai 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 21 mai 2021

profimedia

Finalul de săptămână aduce valorile termice diurne în creștere față de intervalul anterior, chiar semnificativă în vest, în nord și în centru. Vremea va fi totuși răcoroasă în toate regiunile, iar cerul va fi variabil cu înnorări accentuate și local averse în jumătatea de sud-est a țării și izolat în rest.

Acestea vor fi mai frecvente și mai intense după-amiază când se vor semnala și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor fi pe alocuri mai însemnate, în special în zona Carpaților de Curbură.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în timpul ploilor.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Maramureș

În Maramureș vor mai fi înnorări pe parcursul zilei, dar șansele de ploaie se anunță destul de mici. Temperatura maximă înregistradă astăzi va fi de 21 de grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Crișana

În Crișana, chiar dacă dimineața va fi una cu cer noros și ploi slabe ziua se anunță însorită, cu o maximă de 21 de grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Banat

Soarele va reveni astăzi și în Banat, în ciuda unui cer mai mult noros, la primele ore ale dimineții. La prânz, însă, se vor înregistra 21 de grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Oltenia

În Oltenia cerul se va menține mai mult noros, vor mai fi ploi slabe, iar temperaturile vor atinge valori maxime de 23 grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Transilvania

În Transilvania, în prima parte a zilei cerul va fi acoperit de nori și va ploua spre amiază. Aria precipitațiilor se va restrânge în sud-est. Temperaturile vor crește și aici, maximele fiind cuprinse între 17 și 21 grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Moldova

Pentru Moldova meteorologii anunță vreme variabilă, cu ceva ploi în prima parte a zilei și cu soare în cea de-a doua parte. Termometrele vor indica astăzi o maximă de 22 grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Dobrogea

În Dobrogea vom avea atât momente însorite, cât și intervale în care va ploua. Temperaturile maxime de astăzi se încadrează între 17 și 20 grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 Muntenia

În Muntenia începem ziua cu cer noros și ploi, dar pe parcurs se va arăta și soarele. Seara vor mai fi condiții de ploaie în special în estul și nord-estul regiunii. Mercurul din termometre va urca până la 22 grade.

În capitală vor mai fi înnorări și ploi slabe, dar așteptăm ca soarele să se arate printre nori. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 21 grade. Mâine soarele se va arăta printre nori, iar maxima va atinge 26 de grade. Duminică vremea se încălzește considerabil, maxima atingând 30 de grade.

Prognoza meteo 21 mai 2021 în principalele orașe din țară

Baia Mare - 20 grade

Oradea – 21 grade

Suceava – 19 grade

Cluj Napoca – 19 grade

Miercurea Ciuc – 17 grade

Iași – 21 grade

Timișoara – 21 grade

Sibiu – 19 grade

Brașov – 18 grade

Galați – 20 grade

Craiova – 22 grade

București – 21 grade

Constanța – 18 grade

Ultimele știri