Antena Căutare

Prognoza meteo 21 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi, temperaturile ajung la valori de 10-13 grade, iar maximele vor marca o ușoară încălzire în restul țării, până la 19 grade în sudul Munteniei.

Prognoza meteo 21 octombrie 2020

Antena 1

În Maramureș, cer acoperit, condiții slabe de ploaie și temperaturi ce vor ajunge până la 15 grade în Sighetul Marmației și 15 grade în Baia Mare și Satu Mare.

Pentru Crișana, astăzi vești bune. Cerul este variabil, iar temperaturile vor fi plăcute. Se vor înregistra 17 grade la Oradea și 18 grade la Arad.

Și în Banat se așteaptă o zi frumoasă de octombrie, cu cer variabil spre senin și o maximă de 18 grade atât în Reșița cât și în Timișoara.

Vremea aduce în Oltenia mult soare și temperaturi maxime ce vor fi cuprinse între 16 grade la Craiova și 18 grade în Râmnicu Vâlcea.

Pentru Transilvania se anunță vreme variată, cu cer noros în Norul și N-VESTUL regiunii, în timp ce în alte zone se va arăta și soarele. Valorile termice de azi vor fi mici față de restul țării, dar se vor înregistra maxime ce ajung până la 13 grade în Miercurea Ciuc și 16 grade în Brașov, Sibu, Deva și Zalău.

Jumătatea de Nord a Moldovei va avea parte de un cer noros, dar veștile sunt mai bune pentru jumătatea sudică unde cerul va fi doar parțial acoperit. Maximele de azi vor fi cuprinse între 16 grade în Suceava și 18 grade în Bacău și Piatra Neamț.

În Dobrogea vântul va adia ușor, soarele va străluci pe toată durata zilei, iar temperaturile vor atinge valori de până la 17 grade în Sulina și 18 grade în Constanța și în Cernavodă.

Pentru Muntenia, meteorologii anunță soare cât cuprinde și temperaturi în creștere. Se vor înregistra astăzi 16 grade în Târgoviște, 17 grade în Pitești, 18 în Alexandria și 19 grade în Călărați și în Giurgiu.

În București soarele va urca mercurul din termometre până la 19 grade, joi vom avea 21 de grade, iar vienri 23 de grade.

Mâine și poimâinea vremea se va încălzi, iar temperaturile sunt mai plăcute față de ieri.


Prognoza Meteo, 21 octombrie 2020. Vremea se încălzește ușor... Prognoză meteo 22 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x