Prognoza Meteo, 22 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Chiar dacă nu se așează zăpadă, începutul de săptămână nu vine tocmai cu vreme plăcută. Se pare că astăzi aria precipitațiilor va cuprinde aproape toată țara, ba chiar prin sud și sud-est vom avea lapoviță și perioade cu ninsori.

Prognoza Meteo, 22 martie 2021

profimedia

În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări locale prin Dobrogea și prin Muntenia.

Vremea în Maramureș

În Maramureș astăzi cerul va fi acoperit de nori, dar șansele de precipitații vor fi reduse. Temperaturile maxime de astăzi vor fi de 6-7 grade Celsius.

Vremea în Crișana

Cer noros vom avea astăzi și în Crișana. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Vremea în Banat

Bănățenii vor avea o zi de luni cu cer acoperit și precipitații slabe. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Vremea în Oltenia

Pentru Oltenia, meteorologii anunță precipitații mixte și temperaturi scăzute. La prânz nu vom avea mai mult de 3-4 grade.

Vremea în Transilvania

În Transilvania astăzi vom avea vreme variată, cu cer noros în nord, ploi în sud și raze de soare prin partea de sud și sud-est. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 3-7 grade Celsius.

Vremea în Moldova

În Moldova se anunță cer noros, dar precipitații mai însemnate sunt așteptate doar în sudul regiunii unde va predomina lapovița. Temperaturile de astăzi se vor încadra între 3 și 6 grade.

Vremea în Dobrogea

Precipitații mixte se așteaptă astăzi și în Dobrogea. Vântul va avea unele intensificări, iar maximele termice vor atinge între 3 și 6 grade Celsius.

Vremea în Muntenia

În Muntenia vor predomina precipitațiile mixte, dar nu este exclus să avem parte și de ninsori. Termometrele nu vor indica așadar mai mult de 4 grade Celsius.

În capitală astăzi se anunță o zi cu cer acoperit, precipitații mixte și o maximă de doar 2 grade. Mâine vom avea cer noros și o temperatură maximă de 8 grade. Miercuri se pare că vom vedea și soarele, dar vremea va fi în continuare rece, iar maxima zilei va atinge 5 grade.

Citește și: Vremea 23 martie. Ninsorile vor continua în cea mai mare parte a țării. În Capitală, temperaturile sunt în ușoară creștere

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 6 grade

Oradea – 6 grade

Cluj-Napoca – 5 grade

Suceava – 4 grade

Iași – 6 grade

Brașov – 3 grade

Sibiu – 5 grade

Timișoara – 7 grade

Craiova – 3 grade

București – 2 grade

Galați – 3 grade

Constanța – 6 grade

Ultimele știri