Prognoza meteo 25 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La un pas de weekend, vremea se va încălzi și mai mult, fiind mult mai caldă decât în mod normal la această dată.

Prognoza meteo 25 februarie 2021

profimedia

Cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief se vor semnala nebulozitate stratiformă,ceață și posibil burniță, local în primele ore ale intervalului și mai ales noaptea.

Citește și: Vremea 25 februarie 2021. Mult mai cald decât ar fi normal, temperaturile urcă până la 19 grade Celsius

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar temperaturile vor ajunge până la 18 – 19 grade. În Maramureș ziua de joi vine cu cer senin și o maximă de 15 grade. Pentru Crișana, meteorologii anunță ceață dimineața și seara, iar în timpul zilei cerul va fi variabil spre senin. Temperaturile maxime de astăzi vor urca până la 16 grade.

Bănățenii se vor bucura de vreme foarte frumoasă, cu cer senin și o maximă termică de 17 grade. În Oltenia, dimineața și seara vor fi condiții de ceață, în special în sudul regiunii. Cerul va fi mai mult senin, iar mercurul din termometre va urca până la 17 grade. Pentru Transilvania se anunță cer variabil, vânt slab, iar dimineața va fi ceață.

Termometrul va indica astăzi valori maxime cuprinse între 10 și 16 grade. În Moldova începem ziua cu ceață, dar pe parcurs se va arăta soarele și ne va aduce temperaturi ce vor depăși cu mult normalul perioadei, atingând chiar și 19 grade.

Astăzi se încălzește și în Dobrogea. Cerul va fi mai mult senin, iar mercurul din termometre va urca până la 15 grade. În Muntenia, ziua de joi ne aduce vreme foarte plăcută, chiar dacă dimineața și seara ceața va fi persistentă.

Cerul va fi variabil spr senin, iar temperaturile vor atinge valori maxime curpinse între 15 – 18 grade. În capitală astăzi ne vom bucura de cer mai mult senin și o maximă de 17 grade. Mâine vom avea un soare generos și o temperatură maximă de 19 grade, iar sâmbătă vom avea parte de vreme variată. Vom avea soare în prima parte a zilei, dar spre seară se așteaptă precipitații.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Oradea – 15 grade

Baia Mare – 15 grade

Suceava – 17 grade

Iași – 17 grade

Cluj-Napoca – 13 grade

Miercurea Ciuc – 10 grade

Timșoara – 17 grade

Sibiu – 15 grade

Brașov – 14 grade

Galați – 15 grade

Craiova – 16 grade

București – 17 grade

Constanța – 12 grade

Ultimele știri