Antena Căutare

Prognoza Meteo, 29 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

La început de săptămână meteorologii ne anunță că vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic, chiar ușor mai caldă local în regiunile sud-vestice.

Prognoza Meteo, 29 martie 2021.

profimedia

În nordul, centrul și estul țării vom avea parte de un cer mai mult noros unde pe arii restrânse vor fi și precipitații mixte la munte și mai ales ploi în rest.

În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros și numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua la munte.

Vremea în Maramureș

În Maramureș unde vom avea o zi cu cer acoperit și temperaturi maxime ce se vor încadra între 10 și 12 grade Celsius.

Vremea în Crișana

Soarele va fi destul de scump la vedere și în Crișana. Temperaturile însă vor rămâne apropiate de normalul perioadei. Așadar se vor înregistra între 12 și 14 grade.

Vremea în Banat

Bănățenii vor duce și ei lipsa soarelui, dar din punct de vedere termic, vremea se anunță una plăcută. La prânz termometrele lor indica între 12 și 14 grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile vor urca până la 15 – 17 grade.

Vremea în Transilvania

Pentru Transilvania meteorologii anunță cer acoperit, dar șansele de ploaie vor fi reduse. Valorile termice vor atinge astăzi 14 grade Celsius.

Vremea în Moldova

În Moldova soarele se va arăta doar trecător, iar în sudul regiunii sunt așteptate ploi slabe. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 15 grade.

Vremea în Dobrogea

Dobrogenii vor avea parte de un început săptămână cu vreme variată. În nord va ploua, dar vor fi și momente însorite. În restul regiunii cerul va fi mai mult acoperit. Maximele termice se vor încadra în general între 8 și 13 grade.

Vremea în Muntenia

În Muntenia cerul va fi mai mult noros, dar va ploua slab prin nord-est, iar soarele se va arăta doar trecător. Maximele termice atinge 15 grade. În capitală ziua de luni aduce nori, scurte reprize cu soare și posibile ploi slabe. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 15 grade. Marți vremea se va menține caldă, iar maxima nu va depăși 14 grade.

Citește și: Vremea 30 martie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate în zona sudică

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 10 grade

Oradea – 12 grade

Cluj-Napoca – 11 grade

Suceava – 11 grade

Iași – 12 grade

Brașov – 10 grade

Sibiu – 11 grade

Timișoara – 14 grade

Craiova – 16 grade

București – 15 grade

Galați – 11 grade

Constanța – 12 grade

Prognoza Meteo, 29 martie 2021. Nori și scurte reprize cu soare... Prognoza Meteo, 30 martie 2021. Temperaturi scăzute și precipitații...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x