Prognoza Meteo, 30 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 29 martie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Prognoza Meteo, 30 martie 2021.

profimedia

Dacă zilele trecute am simțit că a venit primăvara, astăzi meteorologii ne anunță temperaturi mai scăzute decât ar fi normal pentru sfârșit de lună martie. Așadar cea de-a doua zi a săptămânii ne aduce și înnorări temporare și local ploi de scurtă durată în special în jumătatea estică.

La munte la altitudini mari se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar seara și noaptea în partea de sud est a teritoriului vor fi posibile averse de măzăriche.

Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în zona montană înaltă și în regiunile sud-estice.

Citeşte şi: Vremea 31 martie. Cerul va fi temporar noros. Nu scăpăm de ploi

Vremea în Maramureș

În Maramureș, la fel ca ieri, cerul va fi mai mult noros, soarele se va arăta doar trecător. Maixma zilei va atineg astăzi 12 grade.

Vremea în Crișana

Pentru Crișana meteorologii anunță un cer mai mult acoperit și maxime ce se vor situa între 13 și 15 grade.

Vremea în Banat

Bănățenii vor avea o zi de marți cu soare și temperaturi în normalul perioadei. Așadar termometrele vor indica valori maxime de 16 grade.

Vremea în Oltenia

Vremea va fi foarte frumoasă și în Oltenia. Cerul va fi variabil spre senin, iar valorile termice de astăzi se vor încadra între 15 și 17 grade.

Vremea în Transilvania

În Transilvania vom avea cer variabil cu ceva înnorări mai accentuate prin nord, iar temperaturile maxime de astăzi vor urca până la 15 grade.

Vremea în Moldova

Meteorologii au vești bune și când vine vorba despre Moldova. Soarele se va arăta printre nori și va urca mercurul din termometre până la 16 grade.

Vremea în Dobrogea

Cerul va fi mai mult noros și sunt așteptate precipitații slabe în special în nordul regiunii. Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 8 și 12 grade.

Vremea în Muntenia

În Muntenia, dacă în vest și centru se va arăta soarele, în est cerul va fi mai mult noros. Temperaturile, ușor sub normalul perioadei, se vor încadra între 13 și 15 grade.

Vremea în București

În Capitală astăzi vom avea cer variabil și o maximă de 15 grade. Mâine, cerul va fi mai mult noros, iar maxima zilei va ajunge la 15 grade. Joi se anunță mult soare și o temperatură maximă de 16 grade.

Temperaturile maxime de astăzi din principalele orașe ale țării

Baia Mare – 12 grade

Oradea – 13 grade

Cluj-Napoca – 13 grade

Suceava – 12 grade

Iași – 13 grade

Brașov – 11 grade

Sibiu – 13 grade

Timișoara – 16 grade

Craiova – 16 grade

București – 15 grade

Galați – 13 grade

Constanța – 9 grade

Ultimele știri