Antena Căutare

Prognoza meteo 4 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi avem vreme plăcută în comparație cu zilele trecute, chiar cu valori maxime de până la 16 – 17 grade în anumite zone.

meteo
Prognoza meteo 4 februarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În această dimineață, la ora 06.00, meteorologii au emis un cod galben de vânt, astfel că vom avea intensificări temporare în nord-vestul și centrul țării cu viteze de 55 – 60 km/h, iar pe arii restrânse, 70 – 80 km/h.

În zona montană, vântul va avea intensificări cu viteze de 70-90 km/h, iar la altitudini de spte 1700 metri, îndeosebi în Carpații Orientali, rafalele vor depăși 90-100 km/h, spulberând zăpada și determinând diminuarea vizibilității.

Vom avea însă și ceva precipitații prin Banat, Crișana, Maramureș, nordul Transilvaniei și Moldova. În Maramureș și nordul Orientalilor sunt posibile cantități de 15-20 litri/ metro pătrat. De asemenea, vorbim de lapoviță și ninsoare doar prin zonele montane.

Așadar, în Maramureș sunt așteptate ploi, vânt și maxime ce se vor încadra astăzi între 11 – 13 grade Celsius. Pentru Crișana meteorologii anunță cer mai mult noros, precipitații în sud și temperaturi maxime de până la 14 grade.

Ploi vom avea astăzi și în Banat, dar trecător se va arăta și soarele. În anumite zone, vântul va avea intensificări, iar temperaturile vor urca până la 11 – 14 grade Celsius. În Oltenia ne așteaptă o zi de februarie ce ne duce cu gândul la primăvară. Soarele va fi generos astăzi și ne va aduce în termometre între 14 – 15 grade.

Pentru Transilvania meteorologii anunță vânt, precipitații, dar și reprise cu soare. Valorile termice de astăzi se vor încadra între 8 – 13 grade Celsius. În jumătate de nord a Moldovei, cerul va fi maim ult noros și va ploua slab. În sud lucrurile stau diferit, soarele fiind cel care va domina peisajul. Mercurul din termometre va atinge astăzi între 11 – 16 grade Celsius.

Dobrogenii vor avea o zi de joi cu soare și temperature ridicate. Așadar, se vor înregistra astăzi între 11 – 16 grade Celsius.

În Muntenia, dacă nu ne-am uita în calendar, am putea spune că a venit primăvara. Cerul va fi variabil spre senin, iar valorile termice de astăzi se vor încadra între 14 – 17 grade Celsius.

În capitală ne așteaptă astăzi o zi cu cer variabil și o temperatură maximă de 14 grade. Mâine cerul va fi maim ult noros, iar maxima zilei se va situa în jurul valorii de 11 grade. Sâmbătă temperature maximă va atinge 10 grade.

Prognoza Meteo, 03 februarie 2021. Vremea se încălzește în aproape ușor toată țara... Prognoza Meteo, 04 februarie 2021. Meteorologii anunță maxime de 17°C!...
Video Super Neatza, 22 septembrie 2023. Unde crezi că a dispărut Dani? Concurs cu premii Super Neatza, 22 septembrie 2023. Unde crezi că a dispărut Dani? Concurs cu premii Vineri, 22.09.2023, 14:36
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Carla a decis să plece din casa tatălui său: Ai înșelat-o pe mama!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 9, 21 septembrie 2023. Carla a decis să plece din casa tatălui său: Ai înșelat-o pe mama! Joi, 21.09.2023, 20:30
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
Mera Brise, alegerea perfectă în orice anotimp. Descoperă destinația pe care trebuie să o bifezi în următoarea vacanță

Mera Brise, alegerea perfectă în orice anotimp. Descoperă destinația pe care trebuie să o bifezi în următoarea vacanță

Un hotel care să fie aproape de mare, deschis tot anul și care să ofere un confort de patru stele nu mai este doar un vis! Hai să descoperi unde te poți bucura de toate aceste lucruri chiar la noi pe litoral, în orice perioadă a anului! Matinalii de la Neatza au recomandarea perfectă.

Joi, 31.08.2023, 13:58
x