Antena Căutare

Prognoza Meteo, 6 octombrie 2020. Cod cod galben de ploi și vijelii

Prognoza Meteo, 6 octombrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Prognoza Meteo, 6 octombrie 2020. Cod cod galben de ploi și vijelii
Prognoza meteo, 6 octombrie 2020

ANM anunță că în 06 octombrie, ora 18:00, va fi valabil un COD GALEBN predondenrent centrul, nordul, și vestul României. Vor fi fenomene meteorologice cu instabilitate atmosferică accentuată, cantități însemnate de apă, intensificări ale vântului

„În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, la început în Banat, Crișana, Maramureș, apoi și în vestul și nordul Olteniei, Transilvania, nord-vestul și nordul Munteniei, precum și în cea mai mare parte a Moldovei. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 50...60 l/mp.

Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste (rafale de peste 85...95 km/h), iar local și temporar și în vest și în nord-est (rafale în general de 50...60 km/h)”, se arată pe site-ul ANM.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde ne așteaptă o zi noroasă și ploioasă, temperaturile vor ajunge până la 19 grade Celsius în Sighetu Marmației și 22 grade în Satu Mare.

Articolul continuă după reclamă

La fel și în Crișana, pe lângă precipitații vom avea intensificări ale vântului. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 22 grade în Oradea și 23 grade în Arad.

Bănățenii au parte de descărcări electrice, o zi mohorâtă și cer noros cu ploi pe întregul teritoriu. Maximele zilei de azi se vor încadra 21 grade în Reșița și 24 grade în Timișoara.

La fel și în Oltenia, toamna își face simțită, aici vom avea averse, intensificări ale vântului și ploi! Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 23 de grade în Târgu-Jiu și 25 de grade în Slatina.

Cea mai mare parte a teritoriului Transilvaniei vântul va avea unele intensificări, vor fi semnalate ploi și descărcări electrice, iar temperaturile nu vor depăși astăzi 19 grade în Miercurea Ciuc și 22 grade în Sibiu și în Brașov.

Pentru Moldova, meteorologii anunță descărcări electrice, ploi și vânt. Vom avea astăzi doar 19 grade în Suceava și 27 de grade în Galați.

Nici în Dobrogea nu vom scăpa de vânt, dar acestea vor fi ceva mai salbe în intensitate, vom avea parte și de ușoare precipitații . Valorile termice de astăzi vor urca până la 22 de grade în Sulina și 23 de grade în Cernavodă.

În Muntenia, ploile vor pune stăpânire pe teritoriu. Maximele termice de astăzi vor fi cuprinse între 24 de grade în Pitești și 33 de grade în Giurgiu.

În București, astăzi, se vor înregistra 29 de grade Celsius, mâine 26 de garde Celsius și poimâine, temperaturile sunt în scădere, se anunță 22 de garde Celsius și ploi.

Prognoza Meteo, 5 octombrie 2020. Vreme deosebit de caldă în aproape toată țara... Prognoza Meteo, 6 octombrie 2020. Cod cod galben de ploi și vijelii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Citește și
x