Antena Căutare

Prognoza meteo 15 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent. Vremea va deveni rece în majoritatea regiunilor. Vremea va fi geroasă noaptea în nordul, centrul și nord-estul țării. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ninge slab în cea mai mare parte a zonei montane, pe arii restrânse, în jumătatea de Nord a teritoriului și izolat, pe timpul nopții, în rest.

Prognoza meteo 15 ianuarie 2021

profimediaimages.ro

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special în munții Banatului, Carpații Meridionali și de Curbură spulberând zăpada.

Prognoza meteo 15 ianuarie 2021 pe regiuni

În Maramureș, ne așteaptă o zi rece cu ninsoare și o maximă termică ce nu va depăși - 3 grade nici în Satu Mare, nici în Baia Mare. Va fi rece și în Crișana, unde va continua să ningă în cea mai mare parte a regiunii, iar temperaturile maxime vor atinge doar - 2 grade în Oradea și 0 grade în Arad.

Sunt anunțate ninsori și în Banat, însă nu foarte însemnate cantitativ, dar termometrele vor indica maxime de până la - 1 grad în Reșița, o grade în Lugoj și 1 grad în Timișoara.

În Oltenia se anunță o zi plăcută pentru jumătatea lunii ianuarie, unde cerul va fi variabil spre senin. Maxima zilei în Oltenia va atinge 2 grade în toate zonele.

În Transilvania va ninge și astăzi, iar temperaturile vor fi destul de mici. Maximele aici nu vor depăși - 3 grade în Zalău, Bistrița, Cluj Napoca, - 5 grade în Miercurea Ciuc și 0 grade în Deva.

Pentru Moldova, meteorologii anunță cer noros și ninsori în partea de vest a regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între - 4 grade în Suceava și 2 grade în Focșani.

Dobrogenii vor avea parte de o zi de vineri cu soare și temperaturi ce vor urca până la 1 grad în Sulina, 4 grade în Cernavodă, 3 grade în Constanța și Tulcea.

În Muntenia, vom avea cer variabil și temperaturi apropiate de normalul perioadei.Se vor înregistra 2 grade în Pitești, Ploiești, Buzău, Târgoviște și 3 grade în Giurgiu și în Călărași.

Prognoza meteo 15 ianuarie 2021 în București

În București vom avea o zi de vineri cu cer variabil spre senin și o temperatură maximă de 3 grade. Sâmbătă, vremea se răcește, iar maxima zilei nu va depăși - 1 grad. Ziua de duminică va fi una foarte rece, cu o maximă termică de doar - 3 grade.

La munte vom avea strat de zăpadă consistent în toate masivele, iar vremea va fi destul de rece. Astăzi se înregistrează undeva la - 2, - 3 grade.

Prognoza Meteo, 15 ianuarie 2021. Vreme rece și ninsori...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x