Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Acel moment când e luni și încă nu te-ai trezit bine: un bucatar aprinde "puțin mai mult" tigaia

 
+2 click pentru
galerie

Atunci când începe o săptămână nouă și nu te-ai trezit: niște bucătari aprind focul "puțin mai mult" decât trebuie și incendiază bucătăria unui restaurant: "Mâncarea are puțin gust de extinctor, de spumă din aia, de nisip"

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, două clipuri de pe net cu accidente la locul de muncă.

Unul dintre ele are loc într-o bucătărie în care focul este aprins "puțin mai mult decât trebuie", acesta extinzându-se până aproape de tavan. 

Din fericire, la un moment dat, bucătarul realizează că a greșit rețeta și se mobilizează pentru a putea salva bucătăria restaurantului. Întâmplarea face că mobilizarea lui nu este pe așteptările niciunuia dintre noi, căci cu o calmitate dusă la refuz, bărbatul aprinde focul și mai tare, încercând după aceea minute în șir să stingă focul acoperindu-l cu mai multe fețe de masă. Lupta cu focul continuă până când bucătăria ajunge să fie acoperită de foc.

Un al doilea accident la locul de muncă are loc într-o fabrică de bere artizanală. Aici, angajatul are o manieră mai specială de a deschide rezervorul de bere, inundând întregul bar.

 Luați prin surprindere, oamenii din bar reușesc cu greu să pună punct acestei inundații cu bere. În timp ce berea se risipea, domnii  priveau cu calm exagerat cum localul se distruge sub privirile lor.
Urmărește cele mai amuzante moemnte video cu accidente la locul de muncă:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest