Un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile, te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti ziua, aşa că Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi recomandă să găteşti raţă fericită.
Ingrediente: - Patru pulpe de raţă - Patru pere - Salată verde - O nucă de cocos - 250 de grame de căpşuni - Două mere verzi - 150 de grame de şvaiţer - Muştar - Doi litri de vin roşu - Ulei - Oţet balsamic Mod de preparare: Pulpele se condimentează şi se rumenesc în puţin ulei, după care se dau la cuptor, iar perele se decojesc şi se fierb în vin roşu îndulcit. Din restul ingredientelor, se prepară o salată care se asezonează cu un dressing preparat din muştar de portocale şi oţet balsamic. Se caramelizează zahărul şi se stinge cu smântână dulce şi cu sare, după care se glazurează preparatul.