Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o delicioasă rețetă de lasagna din zucchini cu brânzeturi și spanac, pe care a denumit-o Zucchini Lasagna.
Ingrediente pentru rețeta Lasagna din zucchini cu brânzeturi și spanac - Zucchini Lasagna
dovlecei cașcaval brânză dulce smântână ouă oregano baby spanac unt 1 cățel de usturoiMod de preparare pentru rețeta Lasagna din zucchini cu brânzeturi și spanac - Zucchini Lasagna
Dovleceii se taie în felii pe lung, apoi se dau la cuptor presărați cu puțină sare pentru a se deshidrata, dar nu foarte mult.
Baby spanacul se trage la tigaie în puțin unt cu un cățel de usturoi.
Din brânzeturi, smântână și ouă se prepară o compoziție, prin amestecarea acestora. cu oregano.
Într-un vas termorezistent, uns cu unt se formează straturi din felii de zucchini intercalate cu crema de brânzeturi și spanac. Se dă vasul cu Lasagna din zucchini cu brânzeturi și spanac la cuptor pentru 20-30 de minute, la 180 de grade.
Se lasă să se tempereze, apoi se porționează.