Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta "Ciuperci în plăpumioară", pe bzaă de ciuperci pane cu un sos delicios și alte ingrediente care completează perfect gustul.
Iată ce ingrediente ne trebuie pentru rețeta Ciuperci în plăpumioară:
Modul de preparare pentru rețeta Ciuperci în plăpumioară
Se îndepărtează puțin din codițele ciupercilor, doar partea care este mai închisă la culoare și se șterg bine ciupercile, fără a le spăla. Se trec prin făină, apoi prin ouăle amestecate cu sare, piper și cimbru, iar la final prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Pentru sos, maioneza se amestecă cu castraveciorii murați, tocați mărunt și cu ceapa verde, de asemeni tocată mărunt. Se adaugă cimbru, sare și piper, după gust, iar cu acest sos se umplu coșulețete din foietaj( mini vol au vent).
Se servesc delicioasele Ciuperci în plăpumioară, cu sosul de maioneză și o salată verde.
Poftă bună!