Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de paste bucatini, cu multe legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită "Bucatini cu sos rubiniu”.
Iată ce ne trebuie pentru Rețeta Bucatini cu sos rubiniu:
400 gr paste bucatini 2-3 gogoșari 1 ceapă roșie 1 cățel de usturoi 200 gr ghebe murate 2 linguri ulei de măsline dovleac cubulețe pecorinoRețeta Bucatini cu sos rubiniu - Mod de preparare
Se toacă ceapa și usturoiul, apoi se călesc în ulei de măsline. Când sunt pătrunse, se trec prin blender și se mai călesc, apoi, împreună cu ghebele murate.
Gogoșarii se taie cubulețe și se călesc împreună cu dovleacul în puțin ulei de măsline. Apoi se amestecă cu sosul de ghebe și ceapă.
Pastele se fierb în apă cu sare, se scurg și se adaugă peste restul ingredientelor.
Apoi se adaugă pecorino răzuit și gata-i preparatul Bucatini cu sos rubiniu.
Tot din Bucătăria lui Vlăduț, vedeți și Rețeta Bucatini ordonați!