Chec rapid, pufos si aromat
Vladutz gateste: "Chec rapid, pufos si aromat"
Ingrediente:
5 oua proaspete, de preferat decasa
10 linguri zahar alb
10 linguri faina alba
10 linguri ulei de floarea soarelui
praf de copt RUF
zahar vanilat RUF
esenta de rom RUF
2 linguri cacao SCHMIDT
100g nuci maruntite (sau stafide, sau rahat)
Preparare: Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Ungeti tava cu putin unt, apoi tapetati-o cu faina si umpleti-o cu jumatate din aluatul rezultat. Cantitatea ramasa se amesteca foarte bine cu cacao si putina esenta de rom, apoi se toarna peste aluatul din tava si astfel de obtin cele doua culori.. Apoi, presarati deaspura cu una din umratoarele ingrediente:nuci, stafide sau rahat.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 10.12.2010, 08:07