Ciorba de rosii cu taietei de casa
Vladutz gateste: "Ciorba de rosii cu taietei de casa"
Mod de preparare:
Legumele se taie julien si se pun la fiert in apa cu sare. Apoise adauga sucul de rosii, rosiile decojite taiate sferturi sii se lasala foc potrivit 20 de minute. Faina se amesteca cu ouale si putina sare pana se obtine un aluat care se intinde si se taie foarte subtire se presara cu fainasi se taie taieteii, se lasa 10 minute pe masa de lucru la uscat, apoi se adauga in ciorba continuand fierberea 10 minute. se serveste cu patrunjel si busuioc proaspat.
Ingrediente:
rosii 1 kg
suc rosii 1 kg
telina 1/2
ceapa 2 buc
patrunjel radacina 2 buc
morcovi 3-4 buc
ulei de masline 100 gr
patrunjel, busuioc 2 leg
faina
sare
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 23.09.2010, 09:22