Ciorba taraneasca de linte
Vladutz gateste: "Ciorba taraneasca de linte"
Ingrediente :
400g linte Expom (conserva)
2 cepe
un morcov
o radacina de patrunjel
jumatate telina
1-2 catei usturoi
o lingurita faina
500g smantana grasa
2 cuburi concentrat de gaina
80 g unt
2 l apa
vegeta
sare
Mod de preparare :Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei. Cand este aproape gata, se adauga untul, usturoiul pisat si lintea. Separat se fierbe morcovul, patrunjelul, telina, cubuletele cu concentratul de gaina, putin usturoi intreg - supa rezultata se adauga peste prima compozitie.La final, se desface smantana cu putina apa rece si putina faina si se adauga in supa amestecand in continu.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 05.11.2010, 08:05