Cum să prepari un pilaf sârbesc, ca la mama acasă. Sosul care dă gust ascunde un secret

La Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț le-a pregătit băieților o surpriză, după ce le-a promis că le va găti ca la mama acasă.

Cum să prepari un pilaf sârbesc

antena 1

Așadar, bucătarul a venit cu o rețetă de pilaf sârbesc delicioasă. Și pentru că nu putea găti altfel, fără un ingredient special, Vlăduț a primit ajutorul celor de la Maggi, folosind un sos delicios pentru un plus de gust și aromă.

Maggi Marketplace – Bază pentru mâncăruri cu legume in format lichid este un sos delicios, facut din ingrediente naturale care ajută în pregătirea rețetelor de acasă, oferind o mână de ajutor pasionaților în bucătarie.

Astfel, orezul sârbesc va căpăta o aromă îmbietoare de legume, iar membrii familiei vor fi extrem de încântați de aroma lui.

Baza pentru mâncăruri cu legume poate fi folosite la pilaf, ciorbe, supe, dar și preparate cu legume trase la tigaie, iar rețetele banale se vor transforma în unele de-a dreptul gustoase, devenind rapid preferatele celor care sunt invitați la masă.

Conținul unui borcan este potrivit pentru o 3,5 litri de supă de legume, convingându-i până și pe cei mici să mănânce cu plăcere supele și ciorbele pregătite în casă.

Rețeta delicioasă de pilaf sârbesc a lui Vlăduț

Vlăduț a decis să reinterpreteze rețeta de pilaf sârbesc, adăugând Maggi Marketplace – Bază pentru mâncăruri cu legume in format lichid. Mai întâi, după ce legumele sunt tocate mărunt, sunt trase la tigaie în acest sos special.

Astfel, după ce sunt preparate, legumele se adaugă în pilaf și acesta poate fi servit cu un evantai din parmezan. De asemenea, pilaful se servește cu pleșcoviță.

Ultimele știri