Este o prăjitură cu blaturi de pandișpan, cremă de vanilie, frișcă și multe fructe.
Ingrediente pentru Rețeta de prăjitură Visul fructelor:Pentru a pregăti blatul de pandișpan, se bat albușurile spumă, împreună cu zahărul până se formează o bezea fermă. Se încorporează gălbenușurile, folosind o spatulă, apoi făina adăugată puțin câte puțin.
Blatul de pandișpan se întinde în tava tapetată cu hârtie de copt și se coace pentru 20-30 de minute, la 160 de grade.
Pentru crema de vanilie se amestecă gălbenușurile cu un praf de sare și zahărul, se diluează cu laptele și se adaugă făina. Compoziția se fierbe amestecând continuu, până se îngroață ca o budincă. Se lasă la răcit și se adaugă câteva linguri de frișcă bătută, pentru a căpăta cremozitate.
Blatul de prăjitură se secționează în două părți, iar între ele se va întinde crema de vanilie, amestecată cu felii de fructe.
Deasupra se va întinde restul de frișca bătută și peste aceasta se vor șeza fructele feliate și întregi, după caz, într-o armonie de gusturi și culori.
Prăjitura se dă la rece cel puțin o oră, înainte de a o porționa și servi cu poftă.