Pentru că este luni și vrea să începem săptămâna în forță, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune o nouă reţetă delicioasă de șnițele din carne de porc, cu o garnitură interesantă, numită „Evantai bavarez”.
Ingrediente pentru rețeta Evantai bavarez
Mod de preparare pentru rețeta Evantai bavarez
Mușchiulețul se taie în medalioane de 5 mm grosime care se asezonează cu sare, piper, boia de ardei și chimen. Se trec bucățile de carne prin muștar, apoi prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Cartofii tăiați în cuburi mici de tot, la fel și ceapa verde, se călesc în unt topit.
Varza de bruxelles se taie în patru și se adaugă peste cartofi. Peste puțin timp se adaugă vinul, iar când se evaporă alcoolul, se adaugă spanacul tăiat fâșii, puțin unt și smântâna dulce, iar la final, parmezan ras.
Se servesc delicioasele șnițele în crustă de muștar, cu garnitura de legume, ce fornează deliciosul Evantai bavarez.
Nu ezitați să încercați tot din bucătăria lui Vlăduț și rețeta Șnițel cu surprize!