Foietaj cu fructe de padure
Vladutz gateste: "Foietaj cu fructe de padure"
Mod de preparare:
Galbenusele se bat cu zaharul si coaja de lamaie, apoi se amesteca cu branza, grisul si albusele care au fost batute separat cu putin zahar. Se intind foietajele, se umplu cu crema de branza, iar deasupra se pun fructele. Se ruleaza totul, insa nu foarte strans, pentru a nu se scurge in lateral. Se ung cu oul batut si se dau la copt in tavi tapetate cu hartie de copt. Se scot si cand sunt aproape reci se taie patrate care se pudreaza cu zahar.
Ingrediente:
800 g aluat foietaj
300 g fructe de padure (sau de oricare aveti)
500 gr. branza proaspata Speisequark 20% EHRMANN
300 gr. zahar
zahar pudra pentru decor
4 oua si inca unul pt. uns
gris si coaja de lamaie pentru aroma.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 21.10.2010, 08:10