În primul rând trebuie ținut cont să nu folosim ingrediente perisabile.
În al doilea rând trebuie avut în vedere cum se pot combina ingredientele, pentru a obține gust plăcut, dar și aspect.
Iată câteva ingrediente simple și la îndemână din care putem prepara sandvișurile pentru pachetul de la serviciu:Feliile de pâine se tartinează cu unt, dar și cu cremă de brânză, pentru un gust diferit. La un sandviș putem tartina ouna dintre feliile de pâine cu unt, iar cealaltă cu brânză tartinabilă.
Peste acestea așezăm frunze de salată, proaspete și crocante.
Urmează fâșii de ardei verzi și roșii, foarte crocante, ce vor da o notă aparte de prospețime.
În interior adăugăm felii subțiri de cașcaval și felii subțiri dintr-un mușchiuleț de porc, ușor afumat.
Împachetăm sandvișurile în șervețele și le putem păsta până la ora mesei, chiar dacă nu dispunem de un frigider la serviciu. Nrfolosind ingrediente perisabile, sandvișurile pot fi consumate de-a lungul întregii zile.
Ce nu trebuie să punem într-un sandviș pentru serviciu?În primul rând trebuie avut în vedere să nu folosim ingrediente care pot fi cursive și ne pot păta hainele când le consumăm.
Nu punem în sandvișuri felii de fructe, felii de roșii, sau murături. Pe acestea le putem lua separat și le putem servi alături de sandvișuri.