Este o pastă din două feluri de pește cu cremă de brânză și hrean, pe care o putem servi pe felii de pâine prăjite, în cupe de legume, sau în diverse forme de minitarte.
Ce ne trebuie pentru Rețeta de pastă de pește afumat:Mai întâi pregătim un suport din smântâna pentru frișcă și crema de brânză în care să includem restul ingredientelor.
Mixăm smântâna până capătă cremozitate, apoi adăugăm cremă de brânză și din nou mixăm până la omogenizare. Potrivim gustul cu zeamă de lămâie și hrean răzuit, sare și piper. Dăm crema obținută la frigider pentru 20-30 de minute, poentru a se întrepătrunde bine gusturile, înainte de a adăuga peștele.
Ambele sortimente de pește le tocăm în cuburi cât mai mici, apoi le adăugăm în crema de brânză cu frișcă.
Adăugăm și fistic tocat mărunt și așamblăm pasta de pește cu ajutorul unor forme de inox( formă de inimioară, sau rotunde)
Decorăm totul cu fistic și semințe de rodie.
Servim deliciosul aperitiv cu două tipuri de pește, tartinat pe felii de pâine prăjită, sau cum poftește fiecare.
Spor și poftă bună!