Ravioli in sos de zarzavaturi
Vladutz gateste: "Ravioli in sos de zarzavaturi"
Ingrediente:
500g Ravioli cu ciuperci CASA CECCONI
100 g de cascaval gouda, 100g Grana Padano AGRIFORM
1 catel de usturoi maruntit
125 g de smantana dulce
200ml de lapte de vaca
sare si piper rosu proaspat macinat dupa gust
2 rosii carnoase mai mari si 500 g de zarzavaturi mixte (dovlecei, vinete, mazare, porumb dulce, piper, cartofi, ardei)
ulei masline
Preparare
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Cascavalul se taie in cubulete iar usturoiul se curata si se piseaza. Apoi cascavalul se fierbe pe foc mic impreuna cu smantana si cu laptele, amestecându-se in continuu pâna ce cascavalul se topeste. Se condimenteaza dupa gust cu sare si cu piper macinat . Decojiti rosiile si taiati-le cubulete. Zarzavaturile se curata si se taie marunt, dupa care se prajesc bine in uleiul incins. Se adauga rosiile si se lasa pe foc mijlociu, cu capacul pus pâna ce zarzavaturile se inmoaie (circa 5-10 minute). Se amesteca pastele impreuna cu sosul de cascaval si cu zarzavaturile dupa care se presara deasupra acestuia Grana Padano.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 25.10.2010, 08:15