Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine vinete, roșii, morcovi, cartofi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Super Ratatouille".
Ingrediente pentru rețeta Super ratatouille cu icre de câmp
Mod de preparare pentru rețeta Super ratatouille cu icre de câmp
Legumele se curăță, după caz și se feliază de dimensiuni aproximativ egale. Se așază într-o tavă, se stropesc cu zeamă de lămâie și ulei de măsline, se presară cu sare și piper, apoi se dau la cuptor la temperatură medie, pentru aproximativ 20 de minute.
Din fasolea albă se prepară așa zisele icre de câmp. Se pasează fasolea fiartă și se freacă cu ulei de măsline, apoi se asezonează cu sare, piper, usturoi și ceapă verde. Aceasta va servi drept suport pentru ratatouille fiind întinsă pe foi de tortilla ușor rumenite la cuptor.
Deliciosul ratatouille cu icre de câmp se servește cu roșii cherry umplute cu pesto și presărat cu fistic.
Mai multe detalii găsiți în videoclipul de prezentare.