Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".
Rețeta Supă cremă de muștar cu inimioare mici - Ingrediente:
Cum preparăm rețeta Supă cremă de muștar cu inimioare mici
Curățăm legumele, le tocăm cuburi și le tragem, mai întâi la tigaie, în puțin ulei de măsline, apoi le fierbem în apă cât să fie bine acoperite.
Când sunt bine fierte, le pasăm cu ajutorul unui blender, apoi adăugăm muștarul și smântâna, omogenizăm compoziția și o mai fierbem pentru 1-2 minute, să se întrepătrundă gusturile.
Adăugăm după gust, sare și piper, dar și curcupa pentru un plus de culoare.
Pentru a fi mai cremoasă și mai fină, trecem supa cremă și prin sită.
Între timp, preparăm și micii, fie în formă clasică, fie sub formă de chifteluțe.
Îi servim împreună cu decupaje în formă de inimioare din felii de pâine prăjită, alături de minunata supă cremă de muștar.
Spor și poftă bună!