Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de vară pe bază de pepene roșu și fructe de pădure, un cocktail delicios asamblat în coaja pepenelui verde, pe care l-a denumit ”Cupa de sanatate".
Rețeta Cupa de sănătate - Ingrediente
Rețeta Cupa de sănătate - Mod de preparare
Se decupează un capac de la pepenele roșu, apoi se scobește miezul din interior și se formează o cupă mare din coaja verde.
O parte din miezul pepenelui se taie în cuburi mici, se amestecă cu fructele și se introduce totul în cupa de pepene roșu.
Miezul de pepene oprit se transformî într-un suc și se amestecă cu zeamă și coajă de lime și se toarnă peste fructele din cupă.
Se dă cupa de pepene șa frigider pentru cel puțin o oră, așa încât să se întrepătrundă bine aromele din interior.
Vedeți și rețeta Pepene roșu cu înghețată de brânză!