Este o rețetă de Brioșe Red velvet cu o cremă delicioasă de brânză și decoruri în ton cu sărbătoarea iubirii.
Ce ne trebuie pentru Rețeta de Brioșe Red Velvet:
Rețeta de Brioșe Red Velvet - Mod de preparare
Pentru prepararea blatului de brioșe red velvet, mixăm untul cu zahărul până devine spumos, adăugăm uleiul și omogenizăm, apoi adăugăm gălbenușurile și din nou omogenizăm. Încorporăm iaurtul și bicarbonatul stins în zeama de lămâie. Cernem făina împreună cu praful de copt și cacaua și le încorporăm, treptat, în compoziția pentru brioșe red velvet. Adăugăm și puțin colorant, apoi încorporăm, ușor, albușurile mixate cu un praf de sare. Porționăm compoziția în formele de brioșe unse cu puțin ulei și dăm formele la cuptorul încălzit, în prealabil, pentru 30-35 de minute, la 180 de grade. Între timp, pregătim crema de brânză pentru a decora brioșele red velvet. Mixăm mascarponele cu crema de bănză și zahărul pudră, apoi adăugăm vanilie și un praf de sare și omogenizăm crema, apoi o dăm la rece până se răcesc brioșele red velvet.