Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, pentru că este vineri, ne propune o rețetă simplă. dar delicioasă de desert și anume rețeta Pachețele de toamnă.
Iată ce ne trebuie pentru rețeta Pachețele de toamnă:
Rețeta Pachețele de toamnă - Preparare
Merele se curăță de cotoare și se dau pe răzătoare. Apoi se adaugă zahăr și scorțișoară după gust și se amestecă bine.
Foile de plăcintă se desfac și se decupează fiecare foaie în patru dreptunghiuri.
Pe fiecare dreptunghi se așază 1-2 linguri din merele răzuite, se rulează și se împachetează la capete ca sarmalele.
Pachețelele cu mere se ung cu puțin ulei, se așază într-o tavă de cuptor, pe hârtie de copt și se dau la cuptor la 200 de grade până se rumenesc și devin crocante la exterior.
Minunatele pachețele de toamnă se servesc fie simple, presărate cu zahăr, sau pentru deliciul maxim, cu un sos de vanilie.