Antena Căutare
Logo show

Rețeta Zilei la Neatza cu Răzvan şi Dani. Pădurea mea, o rețetă ușoară cu ciuperci

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Pădurea mea”.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Pădurea mea:

gălbiori hribi alune de pădure unt decantat 1/2 ceapă 2-3 căței de usturoi smântână sare și piper felii de pâine prăjite și tartinate cu usturoi

Rețeta Pădurea mea - Mod de preparare

Se spală foarte bine gălbiorii și hribii, se lasă la scurs și se taie în bucăți mai mari.

Într-o tigaie, în unt decantat, se călesc ceapa și 1-2 căței de usturoi, tocate mărunt.

Se adaugă hribii și gălbiorii, iar când aceștia sunt pătrunși se adaugă 1-2 linguri de smântână și un cățel de usturoi tocat mărunt, iar pente 1-2 minute, alunele de pădure.

Vedeți AICI și cum se prepară delicioasa ciulama de gălbiori, preferata tuturor!

Delicioasele ciuperci de pădure se pot servi ca atare, dar Vlăduț ne recomandă să le servim rustic, pe felii de pâine prăjite și tartinate cu usturoi strivit, peste care să presărăm și puțin parmezan.

Va fi o nebunie de preparat!

Citiți și Rețeta Ciulama de ciuperci mixte cu mușchiuleț de porc în sos de vin!
Joi, 19.09.2019, 08:13
x