Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă delicioasă pe bază de ciuperci, ceapă, usturoi, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumită ”Pădurea mea”.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Pădurea mea:
Rețeta Pădurea mea - Mod de preparare
Se spală foarte bine gălbiorii și hribii, se lasă la scurs și se taie în bucăți mai mari.
Într-o tigaie, în unt decantat, se călesc ceapa și 1-2 căței de usturoi, tocate mărunt.
Se adaugă hribii și gălbiorii, iar când aceștia sunt pătrunși se adaugă 1-2 linguri de smântână și un cățel de usturoi tocat mărunt, iar pente 1-2 minute, alunele de pădure.
Delicioasele ciuperci de pădure se pot servi ca atare, dar Vlăduț ne recomandă să le servim rustic, pe felii de pâine prăjite și tartinate cu usturoi strivit, peste care să presărăm și puțin parmezan.
Va fi o nebunie de preparat!