Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit rețeta Salată bavareză din ouă, perfectă pentru orice masă din zi, dar și pentru o masă festivă.
Ce ne trebuie pentru rețeta Salată bavareză din ouă:
Rețeta Salată bavareză din ouă - Preparare
Se fierb ouăle pentru 8 minute, în apă cu puțină sare și puțin oțet. Se scurg, se trec prin jet de apă rece și se sparg ușor, apoi se lasă în apă rece până se răcesc definitiv. Astfel se vor curăța perfect.
Între timp, se toacă ceapa verde în rondele, șunca de praga în cubulețe, castraveciorii în cubulețe și se amestecă într-o salatieră.
Se amestecă maioneza cu cele două tipuri de muștar, apoi cu ingredientele din vas.
Se curăță ouăle, se taoe în bucăți mici și se amestecă ușor cu ingredientele din vas, rezultând o delicioasă Salată bavareză din ouă.