Antena Căutare
Logo show

Rețeta Zilei - Neatza cu Răzvan şi Dani. Scoici cremoase cu brânză picantă

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține midii, ceapa verde, brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Scoici cremoase".

Ce ne trebuie pentru rețeta Scoici cremoase:

400 gr midii 50 gr unt 1 legătură ceapă verde 100 ml smântână de gătit 200 gr brânză gorgonzola 1-2 căței de usturoi 100 ml vin alb ardei iute 1-2 linguri de ulei sare și piper

Iată cât de simplu și rapid preparăm Rețeta Scoici cremoase!

Mai întâi se aromatizează uleiul cu usturoi. Se strivesc cățeii de usturoi, curățați și se călesc puțin în ulei, apoi se îndepărtează.

Se adaugă untul și ceapa verde și se călește ușor, apoi se adaugă vinul, smântâna și gorgonzola, se lasă să se topească ingredientele și se adaugă scoicile.

Se fierb scoicile pentru 10 minute, asezonând preparatul cu sare și piper, apoi se servesc calde, cu puțină ceapă verde, pentru un plus de prospețime.

Miercuri, 29.01.2020, 08:31
x