Supa cremă din hribi este foarte gustoasă, foarte sățioasă și este perfectă servită cu niște crostini tartinați cu unt și usturoi și pătrunjel, dar și cu ouă poșate.
Ce ne trebuie pentru rețeta Supă cremă din hribi:
Cum procedăm pentru a prepara rețeta Supă cremă din hribi.
Se toacă ceapa mărunt și se pune la călit în unt topit, împreună cu un cățel de usturoi, tocat și acesta mărunt. Se adaugă hribii decongelați și de asemeni, tocați și se amestecă bine cu ceapa și usturoiul. Când încep să se pătrundă se adaugă un pahar de vin și se lasă la fiert până se evaporă alcoolul.
Apoi se adaugă smântâna, se asezonează supa cremă de hribi cu sare și piper și se mai lasă să fiarbă pentru 2-3 clocote.
Se trece prin blender, eventual prin sită pentru a fi fină și cremoasă și se servește cu crostini tartinați cu unt și usturoi și pătrunjel, dar și cu ouă poșate.
Spor și poftă bună!