Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă Risotto cu spanac, dar și niște ouă poșate cu care se poate servi deliciosul preparat.
Ingrediente pentru rețeta Risotto cu spanac
Mod de preparare pentru rețeta Risotto cu spanac
Se toacă prazul și se călește în puțin ulei de măsline și unt. Se adaugă vinul și se lasă până se evaporă alcoolul, apoi se adaugă orezul și se amestecă puțin cu prazul pe foc. Se completează cu apă fierbinte, sau supă.
Când orezul este aproape fiert, se adaugă puțin turmeric pentru un plus de culoare, apoi spanacul și se mai lasă pe foc 5-6 minute, timp în care se potrivește gustul cu sare și piper. Înainte de stingerea focului se adaugă și parmezanul ras.
Deliciosul risotto cu spanac se servește cu ouă poșate și roșii cherry.
Puteți încerca și rețeta Risotto cu șofran și cascaval afumat servit cu ananas caramelizat.