Vlăduț, bucătarul de la Neatza, gătește rețeta Supă de roșii italiană, foarte delicioasă, cu ingrediente puține și pe gustul tuturor gurmanzilor.
Ingrediente pentru rețeta Supă de roșii italiană
Mod de preparare pentru rețeta Supă de roșii italiană
Se călesc în ulei de măsline, ceapa și usturoiul, curățate și tocate și puțin chili, sau ardei iute tăcat. Se adaugă, apoi roșiile decojite și tocate și se amestecă bine pe foc, asezonând totul cu sare, piper și frunze de busuioc. Apoi se adaugă pâinea tăiată în cuburi și apa sau supa. Se fierbe supa de roșii italiană pentru o oră la foc mic, iar la final se adaugă parmezan ras și frunze de busuioc și ulei de măsline.
Pentru servit, se curăță vinetele, se taie cuburi se presară cu sare și se rumenesc bine în ulei de măsline. Se scot pe prosoape și se stropesc cu mujdei de usturoi, apoi se așază pe feliile de pâine, prăjite în prealabil.
Se servește delicioasa supă de roșii italiană cu feliile de pâine umplute cu vinete.