Rețeta zilei! Vlăduț ne gătește rețeta „Mușchiuleț catalan”, un preparat delicios, cu ingrediente sănătoase, perfect pentru o masă în familie.
Ingrediente pentru rețeta Mușchiuleț catalan
Mod de preparare pentru rețeta Mușchiuleț catalan
Mușchiulețul de porc, bine curățat de pielițe și tendoane, se asezonează cu sare și piper și se trage la tigaie pentru a se sigila. Apoi, se condimentează cu boia afumată și se înfășoară în felii subțiri de bacon. Se așază într-o tavă unsă, împreună cu felii grosiere de cartofi dulci, sferturi de ceapă și se acoperă totul cu folie de aluminiu.
Se dă tava la cuptor pentru o oră, la foc mediu, apoi se mai lasă câteva minute și fără folie, pentru a se rumeni bine ingredientele.
Se servește deliciosul mușchiuleț catalan cu cartofi dulci, copți, ceapă coaptă, măsline și anșoa.
Poftă bună!