Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm pregătind rețeta Tăiței cu varză, un preparat simplu, cu ingrediente la îndemâna oricui.
Ingrediente pentru rețeta Tăiței cu varză
Modul de preparare pentru rețeta Tăiței cu varză
Toate legumele se curăță și se taie julien, să se asorteze cu tăiței. Se trag, apoi, la tigaie, în unt topit și se asezonează cu sare și piper.
Tăițeii se fierb în apă cu sare, ca orice paste, se scurg bine și se trag și aceștia în unt topit, presărați cu boia iute . Apoi se amestecă cu legumele, se presară brânză rasă și semințe de floarea soarelui coapte.
Pentru cine dorește și puțină cărniță, poate adăuga fâșii subțiri de bacon afumat, preparate la cuptor sau la tigaie, așa încât să fie crocante.
Înainte de feliere, varza se taie în sferturi și se opresc ultimele frunze și cotoarele, care se rumenesc la cuptor stropite cu puțin ulei, rezultând niște cupe în care se servesc delicioșii Tăiței cu varză.
Pe cât de ușoară, pe atât de gustoasă rețeta Tăiței cu varză!
Să vă fie de folos!