Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne răsfățăm papilele cu o delicioasă salată cu fructe și brânzeturi, pe care a denumit-o ”Salată cu pupici”.
Ingrediente pentru rețeta de salată cu fructe și brânzeturi
Mod de preparare pentru rețeta de salată cu fructe și brânzeturi
Începem cu prepararea dressingului care dă gustul salatei.
Se spală aproximativ 200 gr de căpșuni, se curăță de frunzulițe și se trec prin blender împreună cu zeama și coaja rasă de lămâie, Apoi se adaugă, după gust, reducție de oțet balsamic, sare, piper și miere. Se mai adaugă și câteva căpșuni tăiate cuburi și migdale mărunțite.
Andivele și salata romană se desfac în frunze cu care îmbrăcăm interiorul unei salatiere. La mijloc și pe margini vom adăuga brânzeturile tăiate cuburi, fructele și migdale.
Servim delicioasa salată cu fructe și brânzeturi, cu chipsurile integrale trecute prin minunatul dressing.