Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o altfel de salată de vinete combinată cu ciuperci și alte ingrediente, pe care a denumit-o "Vinete preferate".
Ingrediente pentru rețeta de salată de vinete combinată cu ciuperci și alte ingrediente
500 gr vinete coapte și scurse 150 gr ghebe murate ciuperci champignon, proaspete 4 linguri cremă de brânză tartinabilă 2 linguri iaurt muguri de pin 2 linguri maioneză 1-2 căței de usturoiMod de preparare pentru rețeta de salată de vinete combinată cu ciuperci și alte ingrediente
Vinetele coapte și bine scurse, tocate mărunt, se amestecă cu maioneza, iaurtul și crema de brânză.
Ghebele murate se scurg bine, se toacă și se asezonează cu usturoi răzuit, apoi se adaugă în salata de vinete.
Cipercile, după ce li se îndepărtează codițele, se coc pe plită și vor fi servite umplute cu salata de vinete combinată. Deasupra se presară muguri de pin.
Poftă bună!