Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de salată rusească, plină de culoare și savoare pe care a denumit-o "Moscow".
Ce ne trebuie pentru rețeta de salată rusească:
Cum pregătim rețeta de salată rusească.
Orezul se fierbe al dente, se lasă la răcit și se amestecă cu mixul de salată verde, tăiată franjuri.
Sfecla se fierbe, sau se coace, apoi se curăță și se taie felii grosiere.
Ouăle se fierb, se curăță și se taie sferturi.
Tonul se trece prin susan negru și se rumenește la tigaie, în puțin ulei de măsline, câte un minut pe fiecare parte. Apoi se feliază ca și sfecla. La fel se feliază și macroul afumat.
Toate aceste ingrediente feliate se așază peste orezul amestecat cu salată verde.
Se prepară un dressing prin amestecarea muștarului cu ulei de măsline, miere, sare, piper și oțet de mere, după gust. Cu acest dressing se asezonează delicioasa salată rusească.
Poftă bună!