Antena Căutare
Logo show

O rețetă extrem de sănătoasă. Salată ”Sfecla veselă”, cu sfeclă roșie crudă și gătită, servită cu somon și ton

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta Salată ”Sfecla veselă”, o combinație delicioasă între sgfeclă crudă, sfeclă coaptă și sfeclă fiartă!

Ingrediente pentru rețeta Salată Sfecla veselă

  • 1 kg sfeclă roșie
  • 1 măr verde
  • 1 măr ionatan
  • Pentru dressing: 
  • sucul de la o portocală
  • sucul de la o lămâie
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:
  • file de ton
  • file de somon afumat
  • pâine din secară integrală
  • Mod de preparare pentru rețeta Salată Sfecla veselă

    Aproximativ 70 % din cantitatea de sfeclă se va curăța și se va da pe răzătoare, folosindu-se în stare crudă. Restul de sfeclă se va împărți în două. O parte se va fierbe și o parte se va coace, apoi se va curăța și da pe răzătoare. Se va amesteca cu sfecla crudă și cu cele două mere curățate și date pe răzătoare.

    Pentru dressing,  se va amesteca sucul de portocală cu cel de lămâie, apoi se va potrivi gustul cu sare, piper și ulei de măsline. Cu acest dressing se va stropi delicioasa Salată Sfecla veselă.

    Merge foarte bine servită cu niște canapele din ton, somon și pâine integrală de secară.

    Poftă bună!

    Joi, 20.09.2018, 08:10
    x