Vlăduț, bucătarul de la Neatza, ne propune în această ediție un preparat de vară târzie:Sandwich Visul legumelor.
Ingrediente pentru rețeta de Sandwich Visul legumelor
Mod de preparare pentru rețeta Sandwich Visul legumelor
Legumele se spală, se tamponează cu prosoape de hârtie, apoi se feliază rondele de 32 cm. Se așază într-o tavă, se ung cu ulei de măsline și se presară cu sare și frunze de tarhon, apoi se dau la cuptor la 200 de grade, pentru 10-15 minute.
Avocado se pasează și se amestecă cu ulei de măsline, usturoi pisat, zeamă de lămâie, sare și smântână dulce. Cu această pastă se ung felii subțiri de pâine, prăjite în prealabil și tartinate cu usturoi și ulei de floarea soarelui. Peste pasta de avocado se așază feliile de legume coapte și felii din brânzeturi, iar din loc în loc se presară caperele.
Deliciosul Sandwich Visul legumelor se poate servi atât cald cât și rece, cu 1-2 linguri de iaurt cremos, la orice masă din zi.
Poftă bună!