Antena Căutare
Logo show

Simplu şi rapid de gătit! Spaghete jucăuşe, un preparat demenţial, cu legume şi alune caju

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să gătiţi spaghete jucăuşe, un preparat delicios, ce-ţi va răsfăţa simţurile.

Ingrediente necesare:

- 500 de grame de spaghete numărul 7

- Trei vinete

- Trei kilograme de roşii

- O legătură de busuioc

- Două cepe

- 150 de grame de alune caju

- O căpăţână de usturoi

- 200 de grame de parmezan

- Ulei de măsline

- Ardei iute

Mod de preparare:

Roşiile se decojesc şi se pun la fiert cu ceapă şi usturoi, sare şi ulei de măsline.

Vinetele se coc, se toacă şi se adaugă peste roşii şi se lasă la scăzut.

Se mai adaugă ardeiul iute, se potriveşte gustul cu sare şi piper, busuioc şi alunele caju pisate.

Se mai ia sosul în clocot şi se adaugă pastele

Se serveşte cu petale de parmezan şi frunze de busuioc.

Luni, 29.06.2015, 08:35
x