Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține file de somon, capere, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Somon disco".
Ce ne trebuie pentru Rețeta Somon disco:Somonul se asezonează cu sare și piper șu se prepară la cuptor.
Pentru prepararea orezului, mai întâi se curăță sfecla, se taie în cuburi și se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă până se pătrunde bine și colorează apa. Apoi se scoate din apă, iar în locul ei se adaugă orezul.
Orezul va prinde o culoare tare plăcută, dar și gust dulceag și delicios.
Sparanghelul se fierbe în apă cu sare și zeamă de lămâie, dar și puțin bicarbonat de sodiu, pentru a-i intensifica culoarea.
Sparanghelul se scoate în apă cu gheață pentru a-i opri procesul termic și a-și menține culoarea verde.