Spaghetti in sos de sardine, rosii si masline
Vladutz gateste: "Spaghetti in sos de sardine, rosii si masline"
Ingrediente:
250 g spaghetti BIO GRANORO (jumatate de punga);
800 g pulpa de rosii Expom (adica 2 conserve);
100 g masline maruntite;
un catel de usturoi tocat;
1 ardei iute tocat (optional);
ulei de masline;
150 g sardine (conserva);
sare,piper si oregano dupa gust
Preparare: Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie puneti uleiul de masline, adaugati usturoiul, ardeiul, maslinele, , sardinele si caliti-le putin 1, amestecand din cand in cand. Adaugati apoi si pulpa de rosii si fierbeti sosul cam 15 minute, la foc mic, amestecand din cand in cand. Adaugati sare, piper si oregano, amestecati, dupa care stingeti focul. Dupa ce au fiert spaghetele, strecurati-le si amestecati-le cu sosul pregatit.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 08.11.2010, 08:06