Tagliatelle in sos de vinete
Vladutz gateste: "Tagliatelle in sos de vinete"
Ingrediente
250g Tagliatele proaspete cu oua Fratelli Pignatti
2 vinete potrivite
2 rosii potrivite si decojite
1 catel de usturoi
100g parmezan ras
o mana de patrunjel si menta
ulei masline, sare, piper, chili dupa gust
Preparare:
Taiati vanata feliute potrivite, rosia felii mari, iar usturoiul il lasati cu coaja. Puneti toate legumele in tava cuptorului (pe hartie de copt), presarati putina sare si piper peste ele si dati la cuptor la 200C pentru 30 minute. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Atentie mare, pastele proaspete se fierb mai usor si mai repede. Strecurati-le, fara sa le spalati si retineti 1 cana din apa in care au fiert. Puneti toate legumele coapte (usturoiul decojiti-l) intr-un blender, adaugati restul ingredientelor si mixati pana obtineti o pasta fina. Pastele strecurate le puneti intr-o tigaie si turnati sosul peste ele. Amestecati incet adaugand cate putina apa de pe paste, doar cat e nevoie. Presarati apoi parmesan si ierburi, dupa gust.
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Luni, 15.11.2010, 08:09