Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Nu ieșea la suprafață!” Ioana Lee, românca-soție de prinț japonez, a inventat ciorba țărănească fără apă: „Eu de unde să știu?!”

O mai țineți minte pe Ioana Lee, românca soție de prinț japonez? Cătălin Oprișan a descoperit că, între timp, și-a încercat norocul în bucătărie. Experiența culinară a lăsat-o total bulversată: „Ce să caute apa la mine în ciorbă?”

Viața Ioanei Lee bate orice scenariu de film! A fost prima româncă care s-a căsătorit cu un prinț japonez. A trecut prin trei mariaje și tot atâtea divorțuri, locuieșste, de 16 ani, într-un apartament de lux din Washington, SUA, și este autor de cinci cărți.

Mai nou, românca și-a încercat norocul în bucătărie, cu o ciorbă țărănească. Ce-a ieșit, a povestit chiar ea:

„Am făcut și ciorbă țărănească și nu ieșea. Am pus toate ingredientele, le-am tăiat, aveam o carte de bucate, dar nu ieșea ciorba la suprafață. A început să iasă fum și am sunat-o pe mama. Mă întreaba, ai pus ulei, ai pus aia? DA! Înseamnă că n-ai pus destulă apă. Doamne, ce să caute apa la mine în ciorbă? Eu vreau esența. Am fost convinsă că toată zeama aia gustoasă iese din legume, din pui. De unde să știu că puiul trebuie să mai fiarbă și el. Am mai învățat, acum sunt femeie mai serioasă”, a explicat Ioana Lee.

„Pentru cei care au descoperit-o abia acum, viralizându-se acest material, să știți că Ioana Lee a avut două prezențe memorabile la Neatza, două interviuri pe care cu greu le-am realizat, împreună cu colegul meu Răzvan”, a spus Dani Oțil.

Nu e nevoie să le căutați, le-am găsit și vi le arătăm mai jos, ca un mic cadou de Crăciun!

În 2017, Ioana Lee a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu o mulțime de cadouri pentru cei doi matinali.

Un an mai târziu, revenea în platou, pregătindu-se pentru lansarea volumului biling, „Eseuri din capitala lumii”.

Video