Antena Căutare

„Nu ieșea la suprafață!” Ioana Lee, românca-soție de prinț japonez, a inventat ciorba țărănească fără apă: „Eu de unde să știu?!”

O mai țineți minte pe Ioana Lee, românca soție de prinț japonez? Cătălin Oprișan a descoperit că, între timp, și-a încercat norocul în bucătărie. Experiența culinară a lăsat-o total bulversată: „Ce să caute apa la mine în ciorbă?”

Viața Ioanei Lee bate orice scenariu de film! A fost prima româncă care s-a căsătorit cu un prinț japonez. A trecut prin trei mariaje și tot atâtea divorțuri, locuieșste, de 16 ani, într-un apartament de lux din Washington, SUA, și este autor de cinci cărți.

Mai nou, românca și-a încercat norocul în bucătărie, cu o ciorbă țărănească. Ce-a ieșit, a povestit chiar ea:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Pentru cei care au descoperit-o abia acum, viralizându-se acest material, să știți că Ioana Lee a avut două prezențe memorabile la Neatza, două interviuri pe care cu greu le-am realizat, împreună cu colegul meu Răzvan”, a spus Dani Oțil.

Nu e nevoie să le căutați, le-am găsit și vi le arătăm mai jos, ca un mic cadou de Crăciun!

În 2017, Ioana Lee a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu o mulțime de cadouri pentru cei doi matinali.

Un an mai târziu, revenea în platou, pregătindu-se pentru lansarea volumului biling, „Eseuri din capitala lumii”.

Guță i-a lăsat pe miri fără niciun ban! Nu, nu, nu e glumă! Cum au ajuns să se judece pentru darul de nuntă: „Zece la su... Angela Gheorghiu, pe străzile Bucureștiului, la Intercontinental, în timpul Revoluției din 1989: „Era absolut înfricoșăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x