Antena Căutare

Pepe, în carantină cu familia. În noaptea de Înviere cântărețul a ieșit să ia Lumină, însă a fost sancționat de poliție. "Am plătit pe loc"

Pepe a fost amendat de Paște, în timp ce se ducea după Lumină. ”Am plătit pe loc”, a spus artistul.

Pepe se află în izolare alături soția sa Raluca și de fetițele lor, Rosa și Maria. Artistul se bucură de clipele petrecute împreună cu familia.

"Ne descurcăm, ne gospodărim împreună. Ies doar eu la piață, stau foarte mult cu copiii, ne jucăm. De mâine începe școala online, o să ne ocupăm și de teme. Mi-am făcut un mini studio, unde transmit live în fiecare duminică, iar de plictiseală, nu pot cânta doar 40 de minute, am cântat și 5 ore jumate. Am descoperit alte lucruri în perioada asta, lucruri pe care nu le băgam în seamă. Am făcut program zilnic de activități, de cursuri online, de sport, de gătit împreună, de uitat la desene, la filme", a povestit Pepe.

Pepe a lansat super piesa „Tu n-ai suflet”. Videoclipul melodie, ca un scurtmetraj

Ultimele trei concentre ale lui Pepe susținute online au însemnat aproape 14 ore pentrecute în live și o audiență de peste 1 milion de oameni.

În concertul online susținut de Pepe de Florii, artistul a cântat și a stat împreună cu fanii aproape 6 ore.

Pepe amendat de Paște în timp ce se ducea să ia Lumina

Cântăreţul Pepe a fost prins, în noaptea de Înviere, fără declaraţie pe proprie răspundere. Poliţiştii din Voluntari l-au surprins pe Pepe la scurt timp după ce a ieşit din casă.

Cântăreţul voia să meargă la biserică să ia lumină, însă a fost sancţionat de oamenii legii, după care polițiștii i-au dat şi lumină.

Pepe-câtăreț

Pepe, pe numele său, Nicolae - Ionuț Pascu, este un muzician, compozitor, producător, interpret, actor și prezentator de televiziune.

A debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul trei. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe "Latin Express", care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România.

12 ani de Neatza cu Răzvan şi Dani! Matinalii vs. Ştefan Bănică şi Pepe la provocarea "Ghiceşte filmele" prin mimă!

În vara anului 1999, "Latin Express" a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa "Nu te mai doresc".

Din 2000 până în prezent, evoluează individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România.

A participat la emisiunea Te cunosc de undeva pe Antena 1, a fost jurat la Next Star și prezentator la emisiunea Splash Vedete la Apă pe Antena 1.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Connect-R, lucruri neștiute despre artist. "Sunt un om cu rușine de Dumnezeu!"... Coronavirus, o grijă în plus pentru gravide. Ruxandra Luca a vorbit despre cele mai mari frământări ale femeilor însărci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x